Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

DATELE SOLICITATE

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Onuvio are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul onuvio.ro este operat de societatea SC LIGIA SHOP DESIGN SRL, cu sediul in Sos. Dobroesti nr. 25P, sect 2,  BUCURESTI, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 37415392

.

SC LIGIA SHOP DESIGN SRL este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

 

DE CE AVEM NEVOIE DE DATE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
 • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
 • Pentru administrarea site-ului
 • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
 • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;
 • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
 • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Onuvio, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

CE DATE PERSONALE COLECTAM

Pentru desfasurarea activitatii, livrarea comenzilor si o mai buna experienta pe site-ul nostru, colectam urmatoarele date personale:

·                nume, adresa de livrare, numar de telefon si email (numai in momentul plasarii unei comenzi)

·                adresa IP a dispozitivului dvs

·                istoricul dvs de navigare in magazinul nostru

 

CE FACEM CU DATELE

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Aceste companii sunt: companii de curierat, compania desemnata sa se ocupe de contabilitatea magazinului nostru, compania care asigura procesarea si expedierea comenzilor, procesatori de plati online, call center, servicii de email marketing. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Onuvio nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre onuvio.ro prin email la adresa contact@onuvio.ro ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

 

CARE SUNT DREPTURILE DVS

In conformitate cu prevederile GDPR, aveti urmatoarele drepturi:

 •  
 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de email folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • dreptul de retragere a consimțământului;
 • dreptul de a va adresa justiţiei;
 • dreptul la portabilitatea datelor
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@onuvio.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@onuvio.roVom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.