Livrare & Plata

Expeditie si livrare

Obiectivul nostru este satisfactia clientilor nostri. Astfel, livrarea produselor se face prin curier rapid ( UrgentCargus sau FanCourier), in cel mai scurt timp (24 de ore) .

In cazuri exceptionale, timpul de livrare se poate prelungi in functie de factori independenti de noi sau de firma de curierat, cum ar fi starea vremii, conditii de trafic, starea drumurilor nationale, sarbatori legale etc.

Costuri:

Costul de livrare prin curier este de 15 lei, fara km suplimentari, indiferent de localitatea destinatarului.

Plata produselor

Pentru ca plata produselor sa fie cat mai usoara, poti alege intre urmatoarele modalitati, optiunea care ti se potriveste:

  • plata ramburs, la livrare - vei plati produsele curierului care aduce coletul, atunci cand intri in posesia lor
  • plata cu cardul - vei plati produsele online, cu cardul.  Cand platesti online, tranzacţia ta este 100% sigura, datorita sistemului de securitate.
  • plata prin transfer bancar - vei plati comanda prin ordin de plata, pe baza datelor pe care le vei primi in momentul plasarii comenzii. Expedierea produselor se va face dupa confirmarea receptionarii platii de catre banca.
  • plata cu cardul in rate: Poti plati in rate daca ai unul din urmatoarele carduri: STAR de la Banca Transilvania, Cardul Bun de Plata de la BCR, Card de Credit de la BRD Finance, Card de Credit de la Alpha Bank, Card de Credit de la Piraeus Bank


No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Plaseaza comanda