Kit Lentile Foto 3-in-1 Fisheye, Wide Angle si Macro pentru telefon/tableta

Produs nou

30,00 lei

- +

 
Informatii

 Kitul de lentile 3-in-1 pentru camera foto este compatibil cu majoritatea modelelor de telefoane de pe piata. Lentilele se monteaza cu ajutorul unui clips de prindere deasupra camerei foto a telefonului. 

Kitul contine trei lentile: 

1. Lentila MACRO

Fotografia macro presupune fotografierea unui subiect de mici dimensiuni astfel incat dimensiunea subiectului in imagine sa fie mai mare decat in realitate.

SE FOLOSESTE LA: fotografia de aproape a unui subiect de dimensiuni reduse sau a unor detalii. Lentilele "ajuta" telefonul sa focalizeze mult mai aproape decat o poate face in mod normal. Distanta de fotografiere este de 1-5cm. Se ajusteaza distanta pana cand subiectul fotografiat devine clar.

NU SE FOLOSESTE LA: fotografia de portret, peisaje, selfie sau orice alt tip de subiect ce implica fotografierea de la o departare mai mare de 5cm. In cazul in care incercati sa fotografiati cu lentila macro acest tip de subiect, imaginea ce rezulta va fi neclara.

 

Sursa imagini: Flickr

2. Lentila WIDE

SE FOLOSESTE LA: fotografii ale unor subiecte de dimensiuni mari, ce implica un unghi mai larg de fotografiere. Este ideala pentru fotografia de peisaj, arhitectura, interior. 

NU SE FOLOSESTE LA: subiecte mici, subiecte foarte apropiate, fotografie de portret, selfie. Se pot folosi in fotografia de portrat pentru a obtine deformari voite ale fetei.

ATENTIE: lentila WIDE se monteaza peste lentila MACRO si se foloseste numai impreuna cu aceasta! 

 

Sursa imagini: Flickr

3. Lentila FISHEYE

SE FOLOSESTE LA: fotografia de arhitectura sau peisaj cu un unghi ultra-wide, pentru a obtine efectul clasic de tip fisheye. Lentila fisheye are un unghi de fotografiere de 180°. 

NU SE FOLOSESTE LA: portret, selfie, subiecte mici sau foarte apropiate.

 

Sursa imagini: Flickr

In cazul utilizarii lentilelor in mod incorect, neadaptat subiectului fotografiat, claritatea si calitatea imaginii vor avea de suferit, in majoritatea cazurilor imaginile fiind inutilizabile.

Pachetul contine:

*Clipsul universal pentru telefon
*Lentila MACRO
*Lentila Fish Eye
*Lentila Wide Angle
*Saculetul de protectie din material fin

ATENTIE: lentilele MACRO si WIDE vin in pachet infiletate una in alta! Te rugam sa observi cu atentie si sa le separi inainte de a folosi lentila MACRO! 

 
Fisa tehnica
Tip accesoriuObiectiv
Brand compatibilUniversal
Model compatibilUniversal

Scrie o recenzie

Kit Lentile Foto 3-in-1 Fisheye, Wide Angle si Macro pentru telefon/tableta

Scrie o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Plaseaza comanda