Microfoane Spion 

Ce poate face  un microfon spion?

Microfonul spion, desi are un nume care ii explica intrebuintarea aproape imediat, are mai multe functii decat simpla inregistrare a convorbirilor.

Aceste dispozitive minuscule sunt extrem de compelxe, pe langa faptul ca inregistreaza sunetele exterioare la o claritate maxima, ele pot fi folosite si ca dispoz...

Mai multe
 • Microfoane spion GSM
  Microfoane spion GSM

  Microfon spion GSM, perfect pentru investigatii

  Daca sunteti detectiv particular si doriti sa stiti in timp real ceea ce persoana investigata intrepride, atunci un astfel de microfon spion GSM este ceea ce cautati.

  Un astfel de dispozitiv are dimensiuni foarte reduse, aproape jumatate dintr-o bricheta simpla si poate fi pozitionat oriunde. Datorita microfonului foarte sensibil, el inregistreaza chiar si convorbiri realizate in soapta. Calitatea sunetului inregistrat este una superioada, foarte clara, fapt care va va permite sa intelegeti imediat ceea ce tinta dumneavoastra planuieste. Modul in care un astfel de microfon functioneaza este unul foarte simplu. Trebuie doar sa introduceti un SIM, fara cod PIN. Atunci cand doriti sa activati acest dispozitiv, nu trebuie decat sa trimiteti un SMS catre microfonul spion sau sa sunati la numarul de pe cartela, iar functiile se vor activa. Puteti asculta in timp real ceea ce suspectul vorbeste, sau puteti inregistra conversatiile pe cardul micro SD al dispozitivului spion. Cu functia de detectie ambientala, puteti seta microfonul spion gsm, sa va apeleze pe telefonul dumneavoastra, cand zgomotul ambiental depaseste 40 decibeli.

  Un astfel de microfon spion GSM este un instrument indispensabil pentru agentii statului care supravegheaza suspecti periculosi sau pentru detectivii particulari. Aceste instrumente de monitorizare va permit sa studiati in detaliu miscarile tintei si sa nu o pierdeti din ochi niciodata. Strangerea de probe este aspectul cel mai important intr-o investigatie penala. Iar cu ajutorul acestor dispozitive ascunse, probele vor fi mai relevante ca niciodata.

  Un aspect extrem de util al acestui microfon spion GSM este insasi functia lui de tracker GPS. Cu ajutorul careia puteti monitoriza in permanenta miscarile suspectului. Astfel, puteti actiona imediat daca vedeti ca acesta vrea sa se sustraga din tara, si puteti realiza mult mai rapid profilul de cunostinte al tintei. Puteti inregistra conversatiile acestuia, iar dispozitivul spion va va permite sa realizati un profil criminologic mult mai profund decat daca ati folosi clasicele metode.

  Investigatiile vor decurge mult mai fluid cu un astfel de dispozitiv de inregistrare si localizare. Daca decideti sa folositi un astfel de microfon spion GSM, nu va mai trebui sa va faceti griji ca suspectul scapa de bratul lung al legii si dreptatii. 

 • Reportofon spion
  Reportofon spion

  Reportofon spion deghizat, un instrument indispensabil anchetatorilor

  O ancheta nu este intotdeauna usor de realizat. Uneori suspectii vizati sunt persoane deosebit de inteligente care stiu sa se sustraga de sub bratul lung al legii, fapt care le da de furca procurorilor sau anchetatorilor privati. Dar acestia se pot folosi acum de un reportofon spion deghizat intr-un stick USB pentru a putea descoperi probele ascunse si pentru a putea realiza un rechizitoriu puternic.

  Datorita tehnologiei avansate de care dispunem acum, anchetele penale sau cele ale detectivilor particulari au devenit mult mai eficiente, fluide si ieftin de realizat. Un dispozitiv spion care capteaza informatiile necesare unei astfel de anchete este prietenul cel mai bun al unui anchetator. Un astfel de reportofon spion poate fi disimulat sub forma unui stick de memorie USB sau a unui simplu breloc de chei si va putea inregistra convorbiri ambientale care pot dicta cursul unei anchete.

  Cu un astfel de dispozitiv puteti realiza un profil psihologic al suspectului, puteti sa ii urmariti cursul zilnic si sa descoperiti persoanele cu care acesta colaboreaza. Avand in vedere complexitatea legii penale, un astfel de stick usb spion este de-a dreptul indispensabil pentru buna desfasurare a unei anchete. Cu ajutorul inregistrarilor ambientale puteti sa va faceti o imagine de ansamblu asupra infractiunii savarsite, puteti sa descoperiti si alti faptuitori, iar cel mai important, puteti stabili exact si concret daca suspectul este intr-adevar persoana care a savarsit fapta penala.

  De asemenea, anchetatorii privati pot folosi un astfel de dispozitiv, bineinteles cu autorizatiile necesare, pentru a putea sa urmareasca persoanele de interes. Un astfel de stick spion poate fi amplasat in spatele unui calculator, iar acesta va putea inregistra toate conversatiile unui sot suspectat de adulter sau ale unui spion comercial. Aceste dispozitive spion sunt indispensabile oricarei persoane care doreste sa descopere adevarul absolut, care are suspiciuni asupra altei persoane.

  Astfel de microfoane spion pot fi deghizate si sub forma unei bratari de fitness, ceea ce va permite sa monitorizati persoana investigata in permanenta, indiferent daca aceasta este la sala sau face jogging. Datorita tehnologiei, justitia este mai eficienta, adevarul iese la iveala mult mai usor, iar anchetele se desfasoara mai fluid si cu costuri mai reduse. 

 • Microfoane ascunse cu inregistrare pe card
  Microfoane ascunse cu...

  Microfoane ascunse cu inregistrare pe card

  Atunci cand aveti o investigatie in desfasurare in care trebuie sa fiti in permanenta la curent cu msicarile suspectului, solutia cea mai bune sunt chiar microfoane ascunse cu inregistrare pe card. Acesta va vor permite sa captati toate conversatiile suspectului si sa ii aflati intentiile in timp real.

  In cadrul unui proces penal, in faza urmaririi penale, strangerea de probe este cruciala. Aceasta sta la baza rechizitoriului si determina cursul desfasurarii anchetei. Eficienta acesteia este dicatata si de instrumentele de strangere a informatiilor utilizate. Un astfel de microfon spion poate sa va ajute sa captati conversatiile compromitatoare si sa intelegeti mai bine motivele suspectului care au stat la baza comiterii infractiunii. De asemenea, puteti detecta usor colabolatorii, complicii si coautorii sau chiar persoana care a instigat la savarsirea infractiunii.

  Desigur, aceste microfoane ascunse cu inregistrare pe card pot sa va ajute sa depistati adevaratul autor al infractiunii sau sa descoperiti daca suspectul este intr-adevar vinovat de fapta. Modul in care acestea functioneaza este unul foarte simplu. Trebuie doar sa le amplasati intr-o camera folosita de suspect, sau in masina acestuia, iar ele vor inregistra automat, cu ajutorul senzorilor conversatiile acestuia. Unele dintre ele sunt dotate si cu un modul GPS care va poate ajuta sa fiti la curent cu miscarile persoanei investigate pentru a preveni o posibila sustragere de la investigatie. Deseori, o infractiune nu vine niciodata singura, cu ajutorul unui astfel de microfon spion puteti intelege  mai bine tot contextul criminal si puteti strange probe care altfel ar fi ramas ascunse. Un astfel de dispozitiv va poate ajuta sa descoperiti si alte infractiuni ale suspectului sau persoanele cu care acesta lucreaza.

  Desfasurarea anchetelor penale a devenit mult mai fluida acum, cu ajutorul tehnologiei avansate. Producatorii realizand microfoane spion in diferite forme si cu functii din ce in ce mai diverse, care permit procurorilor sau detectivilor particulari sa stranga informatii mult mai usor, eficient si mai ieftin. Avand in vedere dimensiunile reduse si compacte ale acestor dispozitive spion, puteti fi siguri ca ancheta dumneavoastra se va desfasura in siguranta, fara a va fi teama ca suspectul isi va da seama ca este monitorizat. 

No products

To be determined Livrare
0,00 lei Total

Plaseaza comanda